NUSH X BARDHI - PA CENT (Prod.Çelik Lipa)

​ @ONIMA - smarturl.it/ONIMA
NUSH X BARDHI - PA CENT (Prod.Çelik Lipa)

Komente

 • alban kuksi
  alban kuksi3 ditë më parë

  Ku nane motër qama hoqi zarin kjo keng

 • Ardi 6
  Ardi 63 ditë më parë

  KERRI EN SPOT KOKA KERRI I MOZZIKUT EDHE GETINJOS TE KANGA TONY MONTANA

 • Laura Laura
  Laura Laura4 ditë më parë

  💯💯

 • Lalyy TV
  Lalyy TV4 ditë më parë

  e keni kall uuuuuuuuuuuuuuuuuu

 • PUBG RèédHeŁŁ
  PUBG RèédHeŁŁ4 ditë më parë

  a ntunell e keni inqizu a

 • ola
  ola4 ditë më parë

  BARDHI SUPER JET ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 • Humor Shqiptar
  Humor Shqiptar4 ditë më parë

  😎

 • Humor Shqiptar
  Humor Shqiptar4 ditë më parë

  😎

 • Humor Shqiptar
  Humor Shqiptar4 ditë më parë

  Kjo po qe esht keng😎😎

 • Drin Alidema
  Drin Alidema5 ditë më parë

  Qeky Bardhi sa kajke thike kvr kapak po pom pelqen tash….

 • Timi Osmani
  Timi Osmani5 ditë më parë

  Hitt baboo💙

 • Burim Osmani
  Burim Osmani6 ditë më parë

  Damn 🎈

 • Laura Laura
  Laura Laura7 ditë më parë

  👑👑

 • Florin Florin
  Florin Florin7 ditë më parë

  Npandemi du mu bo jaudi copy don xhoni babo 😆

 • Name Username
  Name Username7 ditë më parë

  Ky nushi o zallog sdin sen edhe shum livdohet a mut both ska ahahaha. A bardhi ka talent o legend

 • FLORDI
  FLORDI7 ditë më parë

  alboth.info/tools/j9t_o62FoaZon5E/video

 • BARDHI
  BARDHI8 ditë më parë

  BARDHI 🔥

 • Artistet Shqiptar
  Artistet Shqiptar8 ditë më parë

  BABA

 • Show Bizi Shqiptar
  Show Bizi Shqiptar8 ditë më parë

  BARDHI x NUSH

 • Big Deals
  Big Deals8 ditë më parë

  🔥🔥🔥

 • Top Lista Shqiptare
  Top Lista Shqiptare8 ditë më parë

  HIT dhe pse Hip Hop

 • Sammy K
  Sammy K8 ditë më parë

  🔥🔥🔥

 • Nora Istrefi
  Nora Istrefi8 ditë më parë

  E tash u rrit hesapi

 • Nora Istrefi
  Nora Istrefi8 ditë më parë

  Ja kom nis pa cent

 • Nora Istrefi
  Nora Istrefi8 ditë më parë

  👌🏻👌🏻👌🏻

 • Ms Rose
  Ms Rose8 ditë më parë

  🔥🔥🔥

 • Nora Istrefi
  Nora Istrefi8 ditë më parë

  👍🏻👍🏻👍🏻

 • Nora Istrefi
  Nora Istrefi8 ditë më parë

  👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

 • Big Deals
  Big Deals8 ditë më parë

  👌🏻👌🏻👌🏻

 • Big Deals
  Big Deals8 ditë më parë

  🔥🔥🔥

 • Artistet Shqiptar
  Artistet Shqiptar8 ditë më parë

  👍🏻👍🏻👍🏻

 • Artistet Shqiptar
  Artistet Shqiptar8 ditë më parë

  🔥🔥🔥

 • Artistet Shqiptar
  Artistet Shqiptar8 ditë më parë

  🔥🔥🔥

 • Sammy K
  Sammy K8 ditë më parë

  👌🏻👌🏻👌🏻

 • Sammy K
  Sammy K8 ditë më parë

  👍🏻👍🏻👍🏻

 • Sammy K
  Sammy K8 ditë më parë

  💙💙💙

 • Sammy K
  Sammy K8 ditë më parë

  💯💯💯

 • BARDHI
  BARDHI8 ditë më parë

  🔥🔥🔥

 • PAJTYM OFFICIAL
  PAJTYM OFFICIAL9 ditë më parë

  💣💣

 • adian pali
  adian pali9 ditë më parë

  I ki tbleme viwsat Per 3 dit kapi 1 M Dhe tani per 5 ditas 1.1M si ke kap

 • Endrit Simnica
  Endrit Simnica9 ditë më parë

  shum keq pasni ble views bre

 • Elidon Abazaj
  Elidon Abazaj9 ditë më parë

  🖕🇨🇭🇦🇱🇨🇵. Kurr nuk e din nga kemi ardh

 • therealendry
  therealendry9 ditë më parë

  Fake views babo ngelet ti ble

 • Arton Gashi
  Arton Gashi9 ditë më parë

  Kesh tu e ngu qit kong ngolf 2sh u bo tash golf 8 gti.

 • Humor Shqiptar
  Humor Shqiptar9 ditë më parë

  Ka demethenje kuptim

 • Humor Shqiptar
  Humor Shqiptar9 ditë më parë

  Esht super keng

 • Humor Shqiptar
  Humor Shqiptar9 ditë më parë

  KOMENTE TE GJITH

 • Briktu Lucy
  Briktu Lucy9 ditë më parë

  🎍🎋🎄💮💗🎋🎄🧩😆✨🎋🎄🌙🌠 *Për shkak të dashurisë. Perëndia dërgoi Birin e tij Jezu Krisht të vdiste në vendin tonë. Tri ditë më vonë. U ngrit nga vdekja.* *Tani Vetëm nga Jezu Krishti. Zoti na ka dhënë dhuratën falas të jetës së përjetshme. Ai do të të shpëtojë dhe do të të shërojë.* *Nëse rrëfeni me gojën tuaj Zotin Jezus dhe besoni në zemrën tuaj se Zoti e ka ringjallur prej së vdekurish* *Ai do t'ju japë jetën e përjetshme* *((shiko lart në qiell dhe pyete atë))*

 • Mike Saraft
  Mike Saraft9 ditë më parë

  🎍🎋🎄💮💗🎋🎄🧩😆✨🎋🎄🌙🌠 *Për shkak të dashurisë. Perëndia dërgoi Birin e tij Jezu Krisht të vdiste në vendin tonë. Tri ditë më vonë. U ngrit nga vdekja.* *Tani Vetëm nga Jezu Krishti. Zoti na ka dhënë dhuratën falas të jetës së përjetshme. Ai do të të shpëtojë dhe do të të shërojë.* *Nëse rrëfeni me gojën tuaj Zotin Jezus dhe besoni në zemrën tuaj se Zoti e ka ringjallur prej së vdekurish* *Ai do t'ju japë jetën e përjetshme* *((shiko lart në qiell dhe pyete atë))*

 • El AAA
  El AAA9 ditë më parë

  Upload this on spotify

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  👏👏👏👏

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❤❤

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❤❤❤❤

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  👌👌👌👌

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  👌👌👌👌

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  👌👌👌👌

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  👌👌👌👌

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  👌👌👌👌

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💛💛👏👏👏

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  👌👌👌👌

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💥💥💥💥

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💖💖💖

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💛💛💕💕💕

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💥💥💥💥

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💘💘💘

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❣❣❣

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💥💥💥💥

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  😚😚😚😚

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💖💖💖

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  😚😚😚

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  🔥🔥🔥🔥

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  😚😚😚😚

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  😗😗😗

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  🔥🔥🔥🔥

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💣💣💣💣💣

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  🔥🔥🔥🔥

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  🔥🔥🔥🔥

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💖💖💖💖

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  😚😚😚😚

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💥💥💥💥

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💖💖💖

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  🔥🔥🔥🔥

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💕💕💕

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❤❤❤❤

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❤❤❤❤

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❤❤❤❤❤

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💕💕💕💕

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❣❣❣❣

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❤❤❤❤

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❣❣❣❣

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❤❤❤

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❣❣❣

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  ❤❤❤❤

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💕💕💕💕

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💕💕💕💕

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💥💥💥

 • Wikoo Kkoo
  Wikoo Kkoo9 ditë më parë

  💕💕💕

Faqja Tjeter