Binjaket - Ata xhelozojne | Landi Roko feat Adi Sybardhi - Vizion Plus

www.vizionplus.tv
binjaket_show
vizionplustv
VizionPlusTV
VizionPlusTV

Ne kete format ‘Binjaket’ do te vijne ne nje tjeter forme, me afer publikut! Nje show qe do te trajtoj tema sociale, koherente, problematike ose jo ne menyre satiriko-komike. Misioni I ketij programi do te jete “Te qeshim dhe te ngjeshim”! Do te kete te ftuar personazhe te njohur te showbiz-it, ne lidhje ose jo me temen. Do te realizohen lojra nga me te ndryshmet me te ftuarin, video funny, sketche, me qellim terheqjen e vemendjes se publikut tek formati dhe tek I ftuari, duke e trajtuar kete te fundit si kurre me pare.


---------------------------------------------------------
Subscribe: alboth.info...

Komente

    Faqja Tjeter